Summa sidvisningar

lördag 4 juni 2011

Det går långsamt framåt i värmen...

















Hej! Nu är det varmt - och det gör att saker inte går så fort fram invändigt, att vara ute och att bada lockar ju lite mer. Vi lyckas dock få till lite förvaring så att det går att gömma de där sakerna som inte riktigt kommit i ordning.


Idag har det varit bad i två omgångar och däremellan bad, igår var det grillfest med släkten. Riktigt mysigt med lite avkoppling mellan allt jobb det innebär att flytta in i ett nytt hus. Det fina vädret gör att längtan efter en trädgård och altan är stor =)


Lite bilder från vårt kök som fått lite trasmattor, och arbetsbelysning i form av skomakarlampor. Längst till höger en bild av hur det ser ut när man kommer in innanför vår dörr, 3 meter garderober till höger, mer än nödvändigt.


Önskar alla en härlig lördag! Kram Anna


3 kommentarer:

  1. Hej!
    Vilket kanonfint hus ni har!! Grattis!! Vi är på väg och ska bygga ett fiskarheden som liknar ert hus till stor del. Bland annat vill vi gärna ha samma krysspröjs som ni har. De verkar däremot svårt att få tag på. Hur har ni gjort? Hoppas ni får många härliga år i erat fina hus!!
    LM

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Hej Anna! Är du snäll och hör av dig till mig. Har ett par frågor om ert fina hus. Mvh Micaela Nordberg, chefredaktör Vårt Nya Hus. micaela@vartnyaforlag.se

    SvaraRadera