Summa sidvisningar

söndag 12 september 2010

Dags att teckna avtal för byggnationen... =)

Just det, vi har kanske gjort saker lite i fel ordning, men så länge det ordnar sig till slut, så har det ju inte så stor betydelse. Vi vet att vår husbyggsats anländer den 11 november, men det är först nu vi tittar på anbud för byggnationen - tack och lov känns det som att vi landar det i tid så att det finns en grund när det blir dags att börja bygga. Vi har tre anbud vi tittar på, det ruggiga är att det skiljer ofantliga pengar mellan de tre anbuden, så nu måste vi hitta vad det är som skiljer... =). Vi har gett oss själva uppdraget att ha fattat beslut till på tisdag.

Vi har bestämt oss för att ha väldigt mycket vitmålad lite ruffig liggande panel inomhus, har varit i hus som har det och upplever en väldigt hemtrevlig och ombonad känsla. Hoppas det blir på samma vis hos oss! Furugolv känns också ganska självskrivet nu, köket blir vitt med rostfria vitvaror och ljusa, kanske vita, bänkskivor.

I övrigt rullar dagarna på som vanligt, full fart med två små tjejer och jobb. Idag har vi gått tipspromenad och varit och hälsat på gamla goda grannar. I veckan som kommer är maken bortrest två dagar, så för säkerhets skull har veckohandling och liknande fixats.

Känns som tråkiga uppdateringar just nu, bara läääääääääängtar efter att ha lite bilder att delge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar