Summa sidvisningar

tisdag 16 november 2010

Hus under uppförande!

11/11 kl 07:00 kom lastbilen från Borlänge med delar till vårt hus. Våra duktiga snickare står vid ingången, där det går ut en platta ska det bli en glasveranda.











Clara kollar att plattan till förrådet är ok gjuten. Baksida med söderläge bakom henne, kök i utbyggnad och bad/relax i utbyggnaden till höger på högra bilden.

Japp, då är huset under uppförande. I torsdags 11/11 kom lastbilen från Fiskarhedenvillan i Borlänge och levererade stommen till vårt hus. Igår började vår snickare och hans kompanjon att bygga stommen till huset - och vi tycker det redan har hänt mycket! Imorgon planerar de att resa takstolar, återstår att se om de kommer så långt, är ju en våning till som ska på först.
Vi upptäckte ett litet missöde idag, men som nog var ganska lätt att lösa än då. Vi var i Borlänge och planerade vårt kök, och förändrade då placeringen av diskho - vilket inte uppdaterats på planritningen, med resultatet att vatten och avlopp sitter på fel ställe på plattan. Lyckligen ska vi bara ha bänkskåp där avlopp och vatten nu finns, varför det går att dra rör till den önskade placeringen under sockeln. Puh!

Nu hoppas vi uppdatera mer ofta, för nu händer det verkligen saker! För övrigt rullar allt på med jobb och vardag, mycket träning och snart -10kg på vågen tack vare Xtravaganza. Härlig känsla! Alldeles för tillfället en kopp te och Sex and the City 2!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar