Summa sidvisningar

tisdag 5 juli 2011

Nymålat!



Hej!

Idag när vi kom hem efter en utflykt så var baksidan av huset helvit, så nu återstår det inte jättemycket av målningen. Har missat att fota framsidan, men carporten har börjat ta form, har fått takläkt och vindskivor idag. Dock har vi ännu inte beställt panel och takpannor, så nu blir det nog lite stiltje på det bygget ett tag.

Idag tog jag en egostund på dagen, åkte till Vadstena och njöt av medhavd lunch och en tidning i skön ensamhet på en parkbänk. Det kan verkligen vara livskvalitet och tankar in så mycket energi!Kombiaggregatet vi köpte från Harvia till vår bastu har vi idag returnerat, det visade sig att en del av styrenheten skulle sitta i ett torrt utrymme, och vårt hus är ju aningen för färdigställt för att börja dra kablar. Ska nu surfa fram en ersättare från Tylö.

Igår njöt vi av trevligt sällskap och fika med mysiga vänner och sedan en tur med våra grannar för att spana in färg på gårdsgrus, då tänker att det blir enhetligt att ha lika då våra uppfarter gränsar mot varandra.


Må väl! Anna

1 kommentar:

  1. Det ser verkligen ut att bli fint. Särskilt fötjust i gavelfasaden i köket. Var förbi i vintras men då var det inte panelat. Bra jobbat! //Konstruktören Emil, Fiskarhedenvillan

    SvaraRadera