Summa sidvisningar

onsdag 3 augusti 2011

Varmt o lite slött =)

Hej på er!

Det är härlig sommarvärme ute, och det har gjort att vi har prioriterat lite annat än bygget ett tag. Hantverkarna har semester, så då går även vi på lågfart. Lite planering ägnar vi oss åt, ;vi har skissat upp hur vi vill ha vår altan, och vi har gjort en del inköp.

Det här badkaret kommer vi att ha i badrummet på nedre plan

http://www.badshop.se/noro-old-england-white-badkar/11913-0

med den här blandaren;

http://www.badshop.se/tapwell-classic-fblv-023-badkarsblandare-med-handdusch/8275-0

och till altanen/trädgården har vi satsat på ett utespa från Neptun som heter Santorini. Hoppas att vi kommer att nyttja det och att hela familjen ska ha glädje av det, året om. Det känns som mycket pengar för ett bad emellanåt, men det motsvarar bara ungefär två utlandssemestrar, och då tror vi att vi hellre satsar på att njuta 365 dagar per år istället. Hoppas vi satsar rätt!

I byggande av vårt hus har vi genomgående försökt tänka på vad som är "vardagslyx" för oss. Vi försöker hitta så många detaljer och lösningar som gör att vardagen flyter så lätt som möjligt och blir så mysig som möjligt. Vi vill att vårt hem ska vara en plats där vi vill vara, så att vi slipper fara omkring för mycket, för att hitta vår njutning. Exempel är vårt stora badrum med dubbla duschar och bastu, utespat, men även att vi har valt att lägga en hel del yta på förvaring, en stor hall, mycket garderober i hallen - allt för att kunna hålla hyfsad ordning utan för stor ansträngning. Jag hoppas vi lyckas! Just nu känns altan som nästa milstolpe för en känsla av att vilja vara här jämt!

På återhörande! Är redo för att ta och lägga upp lite bilder på Amelies rum som kommit i ordning, och klädkammaren är också strax redo för att fastna på bild. Åtminstone om jag bär ut lite av allt extra som har hamnat där...

Kram i värmen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar