Summa sidvisningar

onsdag 7 september 2011

Altan på gång, förråd uppe, marken jobbas det på...

Bloggdesign är helt utanför mitt kompetensområde. Inlägget kommer nog längst ner, efter alla bilder. Spännande va =)

I hörnet där stolen står ska spabadet så småningom placeras.








Nedan vår utelampa, modell Milano från Konstsmide

















Till altanen har vi valt brun trall, 120*28. Tycker att färgen gör sig bra mot det vita huset, och den har också lite räfflor så att vi inte halkar när det är blött.














Altan på gång!









Lite lerigt efter de senaste dagarnas regn. Vår förrådsbyggnad snart klar!

















Framsidan är tillplattad, så småningom kommer här gårdsgrus över hela framsidan. Carport skymtar till vänster och förrådet på baksidan till höger.





Stommen till altanen just påbörjad, Amelie verkar nöjd!















Utgången från badrummet, här blir trall fram till utejacuzzin.











Slänten mot grannen till höger kommer att fyllas med makadam, och sedan blir det en avenbokshäck nedanför i tomtgräns. Eventuellt ett staket upptill på vår sida, som isåfall går till knuten på förrådet, så slipper vi springa ner och hämta bollar i häcken.









Hej! Nu har det hänt lite saker igen, sen sist. Altanen bygger vi själva, och där har vi just påbörjat trallskruvning. Förrådet är i det närmaste klart utvändigt, sedan ska vi fixa väggar och isolera en del invändigt och måla. Vi är också jätteglada över att vår granne har beslutat sig för att inte överklaga bygglovet ytterligare, en stor sten som föll från våra hjärtan =). Min morbror jobbar på med marken, vore det bara inte så regnigt och blött skulle vi nog strax ha en gräsmatta... Det får ta den tid det tar. Har 39 graders feber, men är tack vare en panodil tillfälligt på benen. Må väl! Anna




















































































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar