Summa sidvisningar

onsdag 19 januari 2011

Mer bilder! & vilka spröjs till glasverandan?

Vår härliga baksida i söderläge, med ett litet berg som sluttar in mot tomten.

Hej!

Idag tog vi en sväng förbi huset när vi hade hämtat barnen på dagis. Vår snickare Kjell var på plats, och tjejerna fick chansen att komma med in i huset för första gången på länge. De tyckte det var spännande att se, och ser fram emot att få flytta in! Den här gången tog vi med kameran och tog lite bilder, de invändiga är ju lite halvtråkiga för det är ju en del grejor, ungefär överallt, men nåt kan de kanske tillföra. Igår fick vi elräkningen för december månads byggel, det var ju ganska kallt så... 13500:-. Igår hostade vi, men om ett tag skrattar vi nog åt det.

Här kommer bilderna, håll tillgodo & må väl! Anna

Nån som har åsikter om modell på spröjs i glasverandan? Kryss som i övriga huset, eller nåt avvikande? Utvändigt kommer huset att kläs med sekelskiftespanel, stående upp till fönstren och därefter liggande hela vägen. Mest troligt blir detta hus väldigt vitt, det gillar vi. Detaljer såsom utelampor tänker vi oss i zinkfärg, då vi har valt zink/galvat till stuprännor och liknande. Amelie är stolt över sitt framtida hem =)
Amelie i vardagsrummet, det enda rum som vi än så länge känner kanske blev lite för litet... Det får ju ses som en petitess i sammanhanget!
Från pardörrarna ut i köket mot köksö och matplats, dörr till stora badrummet till höger, och mot hall och entré till vänster. Till vänster på väggen hamnar en öppen spis eller kakelugn.
Här tar jag foto från glasverandan, där det hänger blå plast ska det bli fina fönster! Dörren till vänster går till groventré/tvättstga, rakt in en rejäl hall där vi lär ha plats för 3.5 meters garderober, fönstren längst in hör hemma i köket.


Bild tagen från trappen, mot hall och glasveranda



Bild tagen från dörren till stora badrummet, här ska bli matplats, fönster i köket till vänster och Amelie står ungefär där öppen spis/kakelugn ska vara. Där stegen går upp kommer så småningom en vitmålad trapp, fönstret rakt bort sitter i vardagsrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar