Summa sidvisningar

söndag 8 maj 2011

Vilken helg!




















Ååååh! vilken mysig helg det har varit! Vi har spenderat några timmar både lördag och söndag vid huset. Storebror var på besök från Göteborg, så klart vi ville visa vårt nya boende =). Solen har stekt på oss!



Den stora begivenheten var på lördagen, Amelie fyllde 5 år och dagen började med picknickfrukost vid huset. Hon hade ögonbindel på vägen dit och när vi tog av den och det stod en studsmatta på baksidan, då sträckte sig ett leende från mungipa till mungipa. Mycket hopp och bus med syrran och kusin Kaspian.



På eftermiddagen var det avslutning på Amelies dans, så då tog vi plats tillsammans med 450 andra på Mjölbys kulturscen. 120 barn visade upp vad de hade lärt sig under terminen. Jättekul att se allt från 4-åringar till 17-18 åringar som var stolta över sina prestationer. Amelie hade hela släkt-fancluben på plats som vanligt, och efteråt blev det födelsedagsfika hemma hos oss. Många kul presenter som hon har haft kul med även idag, söndag. Idag var Kjell på plats och kaklade badrummet uppe. Krille fixade lite med garderober. Till veckan har morfar planerat att åka och städa på plan 2 och förbereda för oljning av golven, det som vi skulle ha gjort nu i helgen... Således, en liten försening till, men förhoppningsvis flyttas besiktningen bara från torsdagen 12 maj till tisdag 17:e. Men just nu känns det jäättelänge.



Imorgon startar en ny, spännande vecka. Vi hoppas hinna packa och förbereda flytten under kvällarna - men blir vädret så fint som utlovat, då får vi nog njuta av mycket utomhustid också!

Kram och tack för att du tittade in - lämna gärna ett avtryck! Anna


3 kommentarer:

  1. Hej!

    Åh vad spännande med inflytt snart. Jag förstår absolut hur lång den där ynka veckan känns just nu ;-). Man vill bara få flytta in med detsamma. Tapterna blev jättefina i tjejernas rum. Ha en fin vecka!
    Kram Hanna

    SvaraRadera
  2. Hej fortsätter o följer er resa. Kan bara säga gu va fint det blir riktigt avis :-) Gillar verkligen den liggande panelen, men får jag fråga, när ni har det i våtrum / ert badrum, kan du berätta lite vad krävs för att det skall funka, har ni kört våtrumsfärg eller nån annan behandling, skulle vara intressant att höra lite, har funderat själv på det men trodde inte det fungerade i badrum p g a fukt mm lycka till med golven nu och slutbesiktning kram fr anna

    SvaraRadera
  3. Hej! Ja Hanna, vääärldens längsta vecka någonsin. Men ikväll ska jag vara effektiv och packa, då kanske det känns lite närmare, när flyttprocessen börjar sätta igång =). För panelen i badrummet frågade vi vår snickare, och han sa att det var helt ok, dock har de nu på något vis grundat den med nåt som luktade jättestarkt, och de kommer att måla den med våtrumsfärg, då ska det fungera. Fuktspärrsmatta ligger under, så det man egentligen riskerar är ju svartmögel, men det bör inte bli nåt bekymmer. Vi har dessutom bara panel på de väggar som inte har direkt kontakt med dusch/badkar eller handfat. Nu ser vi fram emot slutbesiktning och inflytt, ska ladda upp lite fler bilder idag, nu är vi där titt som tätt, och nu ser man ju att det händer saker varje dag, de där detaljerna man funderat över jättelänge kommer på plats. Och än så länge känns det som de hamnar på helt rätt plats, dessutom! Kram på er! Anna

    SvaraRadera