Summa sidvisningar

torsdag 5 maj 2011

Nu händer det!

Hej! Ja, nu händer det verkligen mycket varje dag! Finishen, de där
sista detaljerna börjar komma på plats. Våra tjejer är supernöjda över
sina tapeter - visst syns deras glädje?



















Imorgon är maken ledig för att tillsammans med sin pappa göra första behandlingen av golvet på övervåningen. Vårt obehandlade furugolv ska behandlas med ett lager vit hårdvaxolja och ett lager ofärgad, matt hårdvaxolja. Vi hoppas det blir fint! Idag när vi var förbi i huset kändes det som att det kanske finns en rimlig möjlighet att det kan bli klart till nästa vecka. Men tro på det, det vågar vi nog inte riktigt ännu =). Men oj, vad vi längtar dit!

I helgen blir det 5-årskalas för Amelie! Hennes stora dag kommer att startas upp med en picknickfrukost vid huset, och där kommer en stor, efterlängtad studsmatta att ha dykt upp! På eftermiddagen har hon uppvisning med sin dans, och därefter blir det kalas med släkten. Bror och brorson kommer hem från Göteborg i helgen, det blir mysigt att få träffa dem!

Nu bjuder jag på en bildkavalkad. Kommentera gärna - och helst bilden med badrumsmöbeln - ska den ha vita dörrar och lådor på sidorna, eller ska den kläs in på nåt praktiskt sätt med ett tyg / blommigt med botten i rosa eller ljusgrönt?

På återhörande =)! Anna



I vår glasveranda är klinker på plats. Bilden är tagen på morgonen, när vi var tillbaka på eftermiddagen var fogen också på plats.




Claras rum med en vitmålad panelvägg och tapet ur Petits Fours-kollektionen från InTrade.




På morgonen hade arbetet med att sätta upp Amelies tapet just påbörjats.




Från allrummet plan 2 in mot Claras rum.



Från allrummet mot båda tjejernas rum




Vår klädkammare. Tänk till vita stommar, stor vit mjuk matta och en lampa med mycket kristall - funkar det?



Här har badrumsmöbeln dykt upp. Byggd av köksstommar från Ikea. Det är här det gäller - luckor/dörrar eller tyg runtom? I den 4 cm tjocka bänkskivan är en diskho nedfälld, och en http://www.sigro.se/sv/tapwell/tapwell-classic-koeksblandare-fme-181.php kommer att dyka upp centrerad innanför hon. (Samma blandare kommer vi ha i köket och badrummet däruppe).


Duschen, här har kaklet fått sin vita fog. 10 / 10 plattor i duschen, 33/33 i övrigt. Svart fris runtom i rummet. Panelen ska målas vit. Kommer att komma upp glasbetongblock från båda sidor och en dörr i mitten.


Mot toaletten som ska sitta på snedden där ett hål kommer ut - innan badrumsmöbeln kom på plats och innan den vita fogen kom upp.



Det är här vi ska bo - på Sörbyområdet i Mjölby. Vårt hus tittar upp längst bort, ungefär i mitten.



Vårat helvita panelklädda sovrum









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar